Over ons

Tuinmagazijn Coenen: een dynamisch team ten dienste van de klant. De tuinliefhebber vindt bij Tuinmagazijn een uitgebreid assortiment aan diverse tuinproducten en -benodigdheden. Centraal staat het ruim aanbod aan gras- en zitmaaiers, incl. onderhoud.

2011

In dat jaar nam zaakvoerder Kevin Coenen het bestaande Tuinmagazijn te Koersel over. Daarbij werd hij geruggesteund door vriendin Inge en vader Theo.

Sedert de overname is er veel veranderd. De winkel kreeg een opfrisbeurt, het aanbod aan grasmaaiers, zitmaaiers en andere tuinmachines werd stevig uitgebreid: zowel naar modellen als naar leveranciers toe.

Edialux en DCM

Wat betreft de bestrijdingsmiddelen en meststoffen werd resoluut gekozen voor 2 topmerken: Edialux en DCM. Hierdoor heeft de klant een zeer ruime keuze en blijven Kevin en zijn team zeer goed op de hoogte van nieuwigheden of andere toepassingen van de producten aangeboden door deze 2 leveranciers.

Tuinbenodigdheden en - materiaal

Bent u op zoek naar de juiste potgrond, schors, spade, hark of gieter: u vindt het ongetwijfeld bij Tuinmagazijn Coenen.Verkoop

Centraal in de activiteiten van Tuinmagazijn Coenen staan de tuinmachines. Als klant heeft u een zeer ruime keuze: grasmaaiers, zitmaaiers, hakselaars, kettingzagen, bladblazers, ....

Wanneer u overweegt een nieuwe machine aan te schaffen, kom zeker eens langs: door naar u te luisteren en op basis van de ruime ervaring van Kevin en Theo, adviseren zij de juiste machine voor u.

Onderhoud en herstelling

Bij Tuinmagazijn Coenen staat niet alleen de verkoop centraal. U kan er ook terecht voor onderhoud en herstelling.

Huren

Ten slotte staan er diverse machines te huur, zowel voor de particulier als voor de professional. Ontluchters, freezen, hakselaars, kettingzagen en nog veel meer kunnen voor enkele uren of enkele dagen gehuurd worden.

Welkom!